marți, septembrie 14, 2010

aspiratr de prf





ireal de prea corekt zice la ziar
io am prezis demult la shark si la cioza si la toate reptilellele ca loganu' si aspirtoru' de prf va prelua volvo si saab care sunt pe duca ... nu m-au crzut, faceau biza de mine ziceau ca sunt kam tampith .... cine ie mah tampith mah lsr-ilor? rtdrdtdrtddrzilr si oligfgrfrgfrgrfnlr habar navetz pe ce lume traiti

k sa nu mai zic de diferentele triviale si irecuperabile de mari in ceeace priveste designul .... loganu vine din viitor, daca l-ar teleporta pe T1, 2 sau 3 in zilele noastre sa se intalneasdca cu asa zisele supercar-uri sigur apare calare pe asprtru de praf ... nu ie nevoie de reklama in viitor, ei sunt destepti si ar alege evidentza

qed .... citez ce scriamin paleolitic la neavenitzi "oare fabrica de logan-uri va cumpara fabrica de saab-uri caci am auzit ca au mari probleme suedejii in vreme ce loganu' se gandeste deja sa faca space shuttle-uri pt turismul balnear de nisha la amara?"
radeau, se hlizeau, ignorau .... apas pedala pana la fund si i-am lasat in colbul istoriei

Ce au în comun Dacia Duster şi Ferrari: Acelaşi timp de aşteptare şi sunt mai scumpe second-hand decât noi
Pentru a nu mai aştepta şapte luni un SUV Dacia Duster, clienţii francezi au ajuns să plătească sume între 200 şi 3.000 de euro pe unul la mâna a doua potrivit siteului caradisiac.com.
Astfel, în Franta un Duster 1,5 dCi 110 CP 4×2 este vândut cu 17. 290 de euro, cu aproape 1.100 de euro mai mult decât preţul la dealer. Cea mai mare diferenţă se remarcă în cazul motorizării 1,5 dCi 85 CP unde clienţii plătesc între 1.800 şi 2.800 de euro mai mult cât preţul de nou, precizează Ziarul financiar.
Singurele mărci ale căror modele costă mai mult la mâna a doua decât noi sunt cele din segmentul de lux şi superlux cum ar fi Ferrari, Lamborghini, Rolls Royce sau Bentley.