albulescu

obscured by clouds meddle http://www.pinkfloyd.co.uk/dsotm/content/setup.html the very pants I was returning... the pick

vineri, octombrie 10, 2008

balba rulzPentru amnezici vedetzi posturile si articolele mai vechi
target="_blank">http://albulescu.blogspot.com/2008/04/mai...
target="_blank">http://www.gardianul.ro/2008/04/02/...

Pentru ca Ionutz (nu hagiLUTZU mah, ci Balba) did it again

POLI IAŞI - Bâlbă, spaima şoselelor! 10/10/2008
Ionuţ Bâlbă devine un caz în fotbalul românesc
Sursa: gazeta sporturilor

Atacantul grupării ieşene a fost prins din nou băut la volan în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 1:15. Jucătorul avea o alcoolemie de 1.1 la mie, fiindu-i întocmit dosar penal.

Deşi trebuia să urmeze un program de recuperare, fiind accidentat, Ionuţ Bâlbă a comis-o din nou. Miercuri noapte, a fost oprit de un echipaj al Poliţiei Rutiere pentru un control de rutină. "Mirosea a băutură, însă a refuzat să se supună alcooltestului. Agenţii de poliţie l-au însoţit pe Ionuţ Bâlbă la la Spitalul Sf. Ioan, unde i-au fost recoltate probe biologice. Alcoolemia a fost de 1.1 la mie, drept pentru care i-a fost întocmit dosar penal", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Iaşi, Cristian Mândru. "A adus injurii atât la adresa celor care l-au însoţit, cât şi a medicilor", a spus unul dintre doctori.

Este recidivist
Antrenorul ieşenilor, Ionuţ Popa, se delimitează de elevul său: "Ce pot să mai zic? I-am luat apărarea de atâtea ori, mi-am pus obrazul pentru el şi iar a greşit. Ce mai poţi spune de un asemenea om? Nu are minte. Nu are nici o scuză". Jucătorul nu se află la prima abatere de agest gen. La data de 13 februarie 2007, Bâlbă a fost prins băut la volan, alegându-se cu amendă şi suspendarea permi sului pentru trei luni. Numai că, la nici o lună, a fost prins conducând maşina unui coleg, deşi carnetul său era suspendat. La intervenţia unor persoane influente, a scăpat fără condamnare penală. În fine, în primăvara acestui an, la data de 31 martie, a intrat într-un stâlp cu maşina proprie, motivând însă că la volan se afla un prieten. "Va fi sacţionat pe plan sportiv de către club, de celelalte se va ocupa legea.

Este cetăţean al acestei ţări, să plătească pentru greşelile făcute", a adăugat şi preşedintele clubului, Sorin Boca.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

Links to this post:

Creați un link

<< Home