miercuri, februarie 18, 2009

stranger than paradise


unul din filmele mele favorite ruleaza deseara la Cinemateca Union - Sala Paul Calinescu
Miercuri: 19:30
http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=7918&what=article&article_id=26600
de ce mi-a placut mie filmul asta? pai de cate ori l-am vazut (4 sau 5 in plm) mi s-a parut ca e de fpt mai bun decat last time, e ca vinu, se invecheste si capata cva ce-l face si mai scump; daca atendati deseara insa, nu va asteptati sa iesiti din sala transfigurati; considerati doar ca ar fi un prim pas (deh, veti fi abia la o prima vizionare) catre o lume pe care jarmush a populat-o cu figuri de neuitat
sau daca va prinde stranger than .... atunci va va prinde si al sau down by law spre ex, unde amatorii muzicii lui tom waits se pot delecta si cu o bucatica din actorul din iel; filmul ruleaza si in conditii excelente (la cinemateca nu ie k la mall cu miros de popcorn si cu neaveniti ce se plimba prin sala sau vb la tel; plus ca filmul e un pic alb negru ceea ce cadreaza perfect cu mirosul de pishat si frigul din sala)

Un comentariu:

Calin Gheorghe spunea...

io am fost la cinemateca la "actorul si salbaticii" singur in sala si animalele nu au vrut sa porneasca filmul ca le consumam curentu'. pana la urma i-am convins ca nu plec de acolo pana nu il vad pe caragiu. idiotii astia ar trebui legati si dusi la circu' foamei aka mall spalatori de veceuri sa curete dupa toti jegosii.