vineri, octombrie 15, 2010

legende vii stau la masa, mananca, se respecta

in opinia mea daca intra azi greaca, kozarek, petrica butufei, o grigore si zafiris intr-un meci cu steaua sau dinamo nu ie clar cine castiga .... de fpt ie kam alles klar




FC Petrolul a omagiat 44 de ani de la marele succes cu FC Liverpool. Alaturi de oficiali si apropiati ai clubului petrolist, au marcat momentul portarii Misu Ionescu, Gica Liliac, Fane Preda si Mitica Jipa si jucatorii de camp Daniel Zafiris, Valeriu Rachita, Eduard Iuhas, Petrica Butufei, Ion Eparu, Camil Oprisan, Ion "Coco" Cojocaru, Dumitru Munteanu, Soni Pall, George Marin, Puiu Dridea, Mircea Dridea, Gigel Cosarek si Octavian Dincuta.

O frumoasa idee a prins contur

Aniversarea a marcat si momentul in care, la initiativa lui Mircea Dridea, s-au pus bazele unui club al legendelor ”galben-albastrilor”, toti cei prezentri semnand intr-o carte de onoare. ”Am avut aceasta idee in 2006, atunci cand se implineau 40 de ani de la victoria contra lui Liverpool, dar, in conjunctura de la acel moment, n-am reusit sa o materializam. O facem acum, iar cum se va numi acest club vom vedea pe parcurs. Ne dorim sa ne intalnim de cateva ori pe ani, sa trecem peste neintelegerile care au existat si sa refacem atmosfera de colegialitate, de prietenie, care a existat intre noi de-a lungul timpului. Am ales aceasta zi de 12 octombrie tocmai pentru ca o consideram a fi, poate, cea mai importanta din istoria Petrolului. Din club vor face parte atat jucatori, cat si antrenori sau conducatori care au avut o contributie semnificativa la marile performante ale echipei”, a spus Mircea Dridea.

”Din punctul de vedere al clubului FC Petrolul va exista toata sustinerea juridica si materiala pentru ca ideea aceasta sa fie pusa in practica”, a afirmat actualul manager general al petrolistilor, Valeriu Rachita.

Toti cei prezenti au primit suveniruri cu insemnele clubului.



mai multe la http://www.doarpetrolul.ro/index.php/201010111162/44-de-ani-de-la-victoria-cu-liverpool

Niciun comentariu: