vineri, ianuarie 26, 2007

marian penciu reloaded.....anu' asta oare reuseste? io de 2-3 ani sper


Obsedatul e periculos!
Marian Penciu, tanarul din Campulung Muscel cautat de Politie dupa ce a disparut de acasa in urma cu o luna, nu e de gasit. Politia nu a primit nici un indiciu care sa o conduca la locul in care sta ascuns tanarul. In timp ce mama lui sustine ca baiatul o cauta pe Andreea Marin doar pentru a-i cere ajutorul, surorile acestuia si vecinii spun ca Marian chiar o iubeste si poate fi periculos pentru vedeta.
Lucia Cretu, mama lui Marian, pune atractia fiului fata de Zana Surprizelor pe seama lipsei banilor pentru operatia la cap. ”O simpatizeaza mult pe Andreea Marin, din cauza ca a vazut ca ajuta multa lume si vrea sa ajunga acolo”, sustine femeia.
Sora cea mica a baiatului, Elena (15 ani), se ascunsese sub plapuma cand am intrat. La auzul celor spuse de mama ei insa, a strigat: ”Ba nu este adevarat! Chiar o iubeste!”. Femeia a recunoscut atunci. ”Nu mai stiu, de ce sa mint?”. El mai are o sora, Mirela (16 ani). Vecinii spun ca fetele sunt foarte marcate de experientele pe care le-au trait in copilarie. Ele le-au povestit oamenilor cum tatal lor, Gheorghe Cretu, venea acasa cu tot felul de femei si intretinea relatii sexuale in prezenta lor. "Adesea era violent.Isi lovea surorile si si-a sugrumat acum doi ani mama"
In plus, Marian le batea zilnic. Pe mama lui, in urma cu doi ani, a fost gata sa o sugrume, dar au salvat-o fetele. ”Acum doi ani m-a strans de gat. Am avut noroc ca au fost fetele aici”, si-a amintit Lucia. ”Adesea era violent. Asa, deodata, i se punea pata pe ele si nu mai stia ce face. Dar si pe el il batea mai mereu taica-su vitreg. Acum, daca e asa hotarat sa ajunga la Bucuresti, cred ca nu e bine. Andreea trebuie sa se pazeasca!”, ne-a spus Georgeta Bucur, in varsta de 57 de ani, vecina familiei lui Marian Penciu, in prezenta mai multor vecini care o aprobau.

Un comentariu:

Anonim spunea...

stiu ca esti ingrijorat. cine stie ce i-ar face preaiubitei nenorocitu asta... trebuie opriti dom'le. trebuie inpuscati.