albulescu

obscured by clouds meddle http://www.pinkfloyd.co.uk/dsotm/content/setup.html the very pants I was returning... the pick

marți, noiembrie 27, 2007

banica si branzan iubeste iar pe razboiu si topescu, nici radulexu nu se simte prea bine


Departe de a se limpezi, apele se tulbură şi mai tare în familia fostului fotbalist Vali Năstase care şi-a agresat sâmbătă seara soţia de care vrea să divorţeze. Fiecare dintre cei doi protagonişti şi-a scos certificat medico-legal. În timp ce femeia îl acuză de lovire, fotbalistul a primit mai multe zile de îngrijire decât victima. Andreea Năstase susţine că nu a intrat peste fostul său soţ, aşa cum declara acesta. Ar fi fost "invitată", pe un ton mai puţin prietenesc, de actuala iubită a fotbalistului. Îşi sprijină afirmaţia cu o înregistrare telefonică. În schimb, Vali Năstase o ţine pe a lui: fosta sa soţie este de vină pentru tot ceea ce s-a întâmplat! În urmă cu două seri, în vila fotbalistului s-a dat un adevărat război, în urma căruia Andreea Năstase a depus plângere la poliţie. Fostul fundaş al lui Dinamo a părăsit oraşul pentru că, susţine el, se teme (hehehehe asta imi aduce aminte de o scena in pisicile aristocrate in care Roquefort the Mouse alearga dupe Scat Cats, priviti si poza .... cum sa nu se teama daca dupa ce a lovit animalic tipa arata de parca a fost la Spa nu la omor). Şi-a scos certificat medico-legal, de unde rezultă că are nevoie de nouă zile de îngrijiri, precizează Andreea Năstase, care ar fi primit doar două-trei zile, deşi a ieşit mult mai şifonat.
Gimnastul Marian Drăgulescu are probleme din ce în ce mai mari. După ce a fost nevoit să ia o pauză mai îndelungată, din cauza unei accidentări la coloană, “Marocanul” are acum bătăi de cap în viaţa particulară. Relaţia sportivului cu soţia sa, Larisa, este pe cale să se rupă, cei doi fiind, potrivit revistei “Vip”, în pragul divorţului. Mai mult, campionul pare să fie mai mult decât decis să pună capăt căsniciei, după ce săptămâna trecută a schimbat yala, iar Larisa nu a putut intra în casă pentru a-şi lua lucrurile. Potrivit unor apropiaţi ai cuplului, citaţi de “Vip”, decizia de a nu mai locui împreună i-a aparţinut în totalitate gimnastului, care şi-ar fi anunţat în prealabil soţia că nu mai doreşte să împartă acelaşi acoperiş, motiv pentru care şi-a schimbat şi yala fără să o anunţe.

2 Comments:

At 1:48 p.m., Blogger Intractabil said...

misogin nereformat ce esti

 
At 11:17 a.m., Blogger andrei1205@yahoo.com said...

esti uhn mare bou k de obicei
vezi in prostul meu din 8 oct 2008 de ce

 

Trimiteți un comentariu

<< Home